top of page

júl. 20., Szo

|

Budapest

Aroma Titkok

A doTERRA termékei mögött rejlő tudományról, hatásukról, tapasztalatokról, problémák megoldásáról, receptúrák tabukkal. Vagy tabuk nélkül? Legyél ott, és megtudod!! Az esemény fő témája a sport, és az ehhez a témához kapcsolódó tudnivalók, támogató termékek, stb..

Aroma Titkok
Aroma Titkok

Idő és helyszín

2024. júl. 20. 10:00 – 16:00

Budapest, Budapest, Üllői út, 1089 Magyarország

Az eseményről

Akár illóolaj felhasználó vagy, akár érdeklődsz az egészséges életmód iránt, fontosnak tartod a prevenciót, keresed a természetes megoldásokat a mindennapi kihívásaidra, ez az esemény Neked, Rólad szól. 

A mai rohanó világban, ahol információ áradat zúdul ránk, nagyon nehéz kiválasztani, hogy mi az a megoldás, ami számunkra a legideálisabb. Ez az esemény segít eligazodni a wellness piac világában, egy szélesebb rálátást adva, mit miért és hogyan érdemes használni. A doTERRA vállalat a Föld ajándéka az emberek számára. Elérhetővé teszi az ellenőrzött, tiszta forrásokból származó növényi kivonatok használatát, folyamatosan figyelve az állandó minőségre. Ez az esemény bepillantást ad ebbe a rendszerbe, és fókuszál a testünk megfelelő működését segítő, támogató illóolajokra, étrendkiegészítőkre, egyéb wellness termékekre. 

A fő téma a sport, és az ehhez kapcsolódó támogató wellness készítmények, illóolajok, melyek a regenerációba, teljesítmény fokozásban, energia szint növelésben támogatnak bennüket. 

Körünkben lesznek olimpikonok, világbajnok sportolók, edzők és fogyasztók, akik megosztják saját személyes élményeiket és tapasztalataikat az adott területeken.

Egészséged kulcsa a TE kezedben van. Találkozzunk!

Esemény megosztása

bottom of page