top of page

jan. 29., H

|

Vitalongia

Az egészséges fogyás és alakformálás alapjai

Egyszer és mindenkorra leromboljuk a fogyás köré felépített tévhiteket. Ismerd meg az egészséges és hatékony fogyás alappilléreit és természetes módszereit!

Registration is closed
See other events
Az egészséges fogyás és alakformálás alapjai
Az egészséges fogyás és alakformálás alapjai

Idő és helyszín

2024. jan. 29. 17:00 – 19:00

Vitalongia, Szalánta, Hunyadi János u. 140, 7811 Hungary

Az eseményről

Ez az esemény egyedülálló lehetőséget kínál számodra, hogy egyszer és mindenkorra leromboljuk a fogyás köré felépült tévhit falakat. Eseményünkön betekintést nyerhetsz az egészséges és természetes módszerekbe, amelyek segítségével elérheted az áhított testsúlyt és alakot. Megtudhatod, hogyan alakíthatod ki egyéni étrendedet és mozgásprogramodat a testtípusodnak megfelelően, és felfedezheted a természetes gyógynövények erejét, amelyek támogatják a fogyást és az egészségedet.

Az esemény során tapasztalt szakértők és táplálkozási szakemberek fogják megosztani velünk a legújabb kutatási eredményeket és bevált módszereket. Megismerhetjük a legjobb gyógynövényeket, amelyek támogatják az anyagcserét, csökkentik az étvágyat és fokozzák az energiaszintet. Emellett olyan természetes módszereket is megosztanak velünk, amelyek segítenek csökkenteni a stresszt és javítani az alvást, ami szintén fontos a fogyás és az egészség szempontjából.

Az eseményt interaktív, ahol lehetőséged nyílik kérdezni a szakemberektől, megosztani tapasztalatokat és megismerkedni olyan emberekkel, akik hasonló célokat tűztek ki maguk elé.

Kérünk, hogy regisztrálj a részvételre a lenti gombra kattintva.  Az esemény részvételi díjmentes.

Ne maradj le erről az izgalmas lehetőségről, hogy megtanuld az egészséges és hatékony fogyás természetes módszereit, és találkozz olyan emberekkel, akik ugyanazokat a célokat követik!

Várunk szeretettel az eseményen!

Esemény megosztása

bottom of page