top of page

dec. 04., H

|

Szalánta - Vitalongia

Egészség és testmozgás

Az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és intenzitású testmozgás. Hogyan alakítható ez szokássá és milyen gyógynövények segítenek neked ebben?! Erről fogunk beszélgetni ezen az eseményünkön.

Registration is closed
See other events
Egészség és testmozgás
Egészség és testmozgás

Idő és helyszín

2023. dec. 04. 17:00 – 19:00

Szalánta - Vitalongia, Szalánta, Hunyadi János u. 140, 7811 Hungary

Az eseményről

Örömmel hívunk Téged egy rendkívül fontos és inspiráló eseményre, amelynek központi témája az egészség és a megfelelő testmozgás összefüggéseivel foglalkozik. Ez az esemény lehetőséget nyújt arra, hogy mélyebben megismerkedjünk a testmozgás jelentőségével az egészségünk szempontjából, és információkat cseréljünk a megfelelő életmódról.

A program tartalmazni fog:

  • A testmozgás hatásai az egészségre: Az előadás során bemutatjuk, hogy milyen előnyei vannak a rendszeres testmozgásnak az egészségünk és közérzetünk szempontjából. Előadónk szakértő életmód tanácsadó, és fitness instuktor,  aki megosztja velünk az elmúlt évek tapasztalatait és összefüggéseket a testmozgásról, táplálzásról és természetes kiegészítőkről, mleyek hozzájárulnak az életmód váltás sikéhez, és fenntartásához. 
  • Egészséges táplálkozás: Beszélgetés az egészséges étrend és a testmozgás kapcsolatáról. Hitek és tévhitek a sportspecifukus táplálkozásról, és az egészség kapcsolatáról. A legfrissebb információkat és praktikus tippeket szerzheted meg a kiegyensúlyozott táplálkozásról, amely segít optimalizálni az egészségünket. A legjújabb kutatások, az ősi praktikák és gyógynövények harmonikus kapcsolatából létrejött legújabb fejlesztések is bemutatásra kerülnek.
  • Kérdések és válaszok: Az esemény végén lehetőséged lesz feltenni kérdéseidet a szakértőnknek, akik szívesen válaszolnak a témával kapcsolatos kérdéseidre.

A részvétel ingyenes, azonban kérjük, hogy előzetesen jelezd részvételi szándékodat a lenti regisztráció gombra kattintva!

Várunk szeretettel, hogy együtt felfedezzük az egészség és a megfelelő testmozgás összefüggéseit, és megtaláljuk azokat a praktikus módszereket, és természetes megoldásokat, amelyekkel egészségesebb életet élhetünk!

Esemény megosztása

bottom of page