top of page

aug. 28., H

|

Szalánta Hunyadi u.140.

Egészség és vitalitás - Regeneráció esszenciális olajokkal

Hogyan őrizheted meg fittségedet, energikusságodat, fiatalságodat természetes megoldásokkal? Egészségmegőrzés, regeneráció, stresszkezelés ősi praktikákkal, esszenciális olajokkal.

Registration is closed
See other events
Egészség és vitalitás - Regeneráció esszenciális olajokkal
Egészség és vitalitás - Regeneráció esszenciális olajokkal

Idő és helyszín

2023. aug. 28. 17:00 – 19:00

Szalánta Hunyadi u.140., Szalánta, Hunyadi János u. 140, 7811 Hungary

Az eseményről

Egészség és vitalitás - Regeneráció esszenciális olajokkal

Fedezd fel az egészségmegőrzés, rekreáció és stresszkezelés természetes módjait egy különleges, 2 órás esszencia élmény keretében. Célunk, hogy segítsünk megtalálni a harmóniát és egyensúlyt az életedben, miközben felfedezed a természet erejét és gyógyító hatását.

Mi vár rád az eseményen:

  • Illóolajok Érintése: Mélyedj el az illóolajok csodálatos világában. Ismerd meg, hogyan alkalmazhatod őket mindennapi életedben a stressz enyhítésére és a regeneráció elősegítésére. Megmutatjuk, hogy hogyan tudod használni az ősi praktikákat és a csodálatos növények erejét az egészséged megőrzése érdekében.
  • Gyógynövény Bemutató: Tanulj olyan gyógynövényekről, amelyek segíthetnek a természetes egészségmegőrzésben és regenerációban. Ismerd meg a gyógynövények jótékony hatásait és hogyan integrálhatod őket az étrendedbe vagy életmódodba.
  • Természetes Stresszkezelés: Fedezd fel a stresszkezelés természetes módszereit, például meditációt és relaxációs gyakorlatokat, amelyek segítenek lelassítani és kiegyensúlyozottabbá tenni az elmédet.
  • Rekreációs Élmények: Engedd el a mindennapi gondjaidat és merülj el a kikapcsolódás és rekreáció világában. Próbáld ki az élményterápiát, amely felüdíti a testet és a lelket.

Csatlakozz hozzánk ezen a varázslatos délutánon, ahol a természetes életstílus egy kicsit közelebb kerül hozzád! Regisztrálj most, mert a helyek korlátozottak!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget a természetes életstílus felfedezésére és az egészséged szempontjából fontos gyakorlatok megismerésére! 

Várunk szeretettel!

Esemény megosztása

bottom of page