top of page

aug. 05., Szo

|

Webinárium

Egészséges életmód alapjai 1. rész: Gondolkodásmód

Az eseményünk célja, hogy mélyrehatóan megvizsgáljuk, hogyan befolyásolja gondolkodásmódunk az egészséges életmódunkat, és olyan hatékony praktikákat mutassunk be, amelyekkel könnyebben elérhetjük a céljainkat.

Regisztrációt lezártuk
További programok
Egészséges életmód alapjai 1. rész:  Gondolkodásmód
Egészséges életmód alapjai 1. rész:  Gondolkodásmód

Idő és helyszín

2023. aug. 05. 10:00 – 11:00

Webinárium

Az eseményről

Nagy örömmel hívunk titeket az "Egészséges életmód alapjai" elnevezésű online eseménysorozatunk első részére, melynek középpontjában a Gondolkodásmód áll. Az eseményünk célja, hogy mélyrehatóan megvizsgáljuk, hogyan befolyásolja gondolkodásmódunk az egészséges életmódunkat, és olyan hatékony praktikákat mutassunk be, amelyekkel könnyebben elérhetjük a céljainkat.

Előadóink:

  1. Nyíri Zoltán: Sikerkalauz című kommunikációs best seller írója és tréner. Zoltán hosszú éveken keresztül tanulmányozta az emberi gondolkodás hatását az életünkre, és az eseményen megosztja velünk legértékesebb tapasztalatait.
  2. Udvarácz Vica: Wellness tanácsadó és személyi tréner. Vica rendkívül elhivatott abban, hogy segítsen másoknak az egészséges életmód kialakításában és megtartásában. A gondolkodásmód szerepére fókuszálva érdekes nézőpontokkal gazdagítja majd a beszélgetést.

Az eseményünk egy interaktív online kerekasztalbeszélgetés formájában zajlik, ahol Zoltán és Vica megosztják velünk saját történeteiket, és feltárják a gondolkodásmód fontosságát az egészséges életmód kialakításában. Ezen kívül megvitatjuk a leggyakrabban elkövetett hibákat, amelyekkel mindannyian szembesülhetünk az egészségünkkel kapcsolatban.

Az eseményen való részvétel teljesen ingyenes, azonban a helyek korlátozott száma miatt kérjük, hogy jelentkezzetek előzetesen regisztráljatok a lenti Regisztráció gombra kattintva!

Nem csak megismerhetitek a hatékony megközelítéseket, de lehetőségetek lesz feltenni kérdéseket a szakértőinknek és csatlakozni a diskurzushoz a többi résztvevővel. Olyan közösséget hozunk létre, ahol az egészséges életmód iránt érdeklődők megoszthatják tapasztalataikat és inspirációt meríthetnek egymásból.

Csatlakozzatok hozzánk ezen az izgalmas online eseményen, és kezdjétek el lépésről lépésre építeni az egészségesebb életetek alapjait!

Esemény megosztása

bottom of page