top of page

júl. 17., H

|

Vitalongia.com

Egészségesebb életet kis kedvencekeinknek

Ismerd meg azokat a hatásos praktikákat, melyekkel természetes megoldásokkal teheted egészségesebbé, boldogabbá kis kedvenceidet!

Registration is closed
See other events
Egészségesebb életet kis kedvencekeinknek
Egészségesebb életet kis kedvencekeinknek

Idő és helyszín

2023. júl. 17. 17:00 – 19:00

Vitalongia.com, Szalánta, Hunyadi János u. 140, 7811 Hungary

Az eseményről

Szeretettel meghívunk egy különleges eseményre, ahol lehetőségetek lesz felfedezni a természetes megoldások erejét és megtanulni hatásos praktikákat, amelyekkel kedvenc négylábú barátaitok életét egészségesebbé és boldogabbá tehetitek.

Az eseményen megtudhatjátok, hogyan alkalmazhatjátok a gyógynövényeket a mindennapi életetekben, hogy segítséget nyújtsatok kis kedvenceiteknek. Tapasztalt szakértők fogják bemutatni, milyen gyógynövényeket és természetes készítményeket használhattok a kutyák, macskák és egyéb szíveteknek kedves állatka egészségének javítására, a stressz kezelésére, az emésztési problémák enyhítésére, valamint a szőrzet és bőr egészségének támogatására.

Ne hagyjátok ki ezt az izgalmas programot, hogy mélyebb betekintést nyerjetek a természet erejébe és megoszthassátok tapasztalataitokat más állatbarátokkal. Az esemény során rengeteg hasznos információval gazdagodhattok, amelyekkel hozzájárulhattok kedvenceitek boldog és egészséges életéhez.

Kérünk titeket, hogy jelezzétek részvételi szándékotokat a regisztráció gombra kattintva, hogy biztosítsunk helyet számotokra.

Várunk benneteket szeretettel ezen a különleges eseményen!

Esemény megosztása

bottom of page