top of page

aug. 15., K

|

Szalánta Hunyadi út 13.

Egy csepp esszencia - egy csepp csoda

Megmutatjuk hogyan tudod természetes praktikákkal, megoldásokkal, illóolajokkal segíteni óvodás, iskolás gyermekedet az alábbi területeken: - immunerősítés - figyelem segítése - stresszkezelés - beilleszkedés az új környezetbe, és még sok minden más!!

Eseményünk megtelt!
További programok
Egy csepp esszencia - egy csepp csoda
Egy csepp esszencia - egy csepp csoda

Idő és helyszín

2023. aug. 15. 17:00 – 18:30

Szalánta Hunyadi út 13., Szalánta, Hunyadi János u. 13, 7811 Hungary

Az eseményről

Szeretettel meghívunk Téged egy különleges eseményre, melynek témája a természet gyógyító ereje és a gyógynövények szerepe az egészségmegőrzésben. Az eseményen kiváló szakértők osztják meg tudásukat és tapasztalataikat a gyógynövények természetes hatásairól, valamint arról, hogy melyik növény kivonata mire alkalmas az egészségünk szempontjából.

Az esemény során lehetőséged lesz betekintést nyerni abba, hogyan segíthetnek a gyógynövények az immunrendszer erősítésében, a stressz csökkentésében, valamint az általános jólét és egészség fenntartásában. A szakértők bemutatják majd a legfontosabb gyógynövényeket és kivonatokat, illetve részletesen kifejtik, hogy az egyes növények mely problémákra jelenthetnek hatékony megoldást.

Az esemény során lehetőséged lesz kérdezni a szakértőktől, megosztani saját tapasztalataidat, és olyan tudást szerezni, amely segíthet a mindennapi életben az egészségmegőrzésben és az egészséges életmód kialakításában.

Kérünk, jelezd részvételi szándékodat a lenti regsiztráció gombra kattintva!

Várunk szeretettel és izgalommal a találkozást, hogy együtt fedezhessük fel a természetes gyógyító növények rejtett erejét.

Esemény megosztása

bottom of page