top of page

aug. 21., H

|

Szalánta Hunyadi u. 140.

Fókuszban az iskolakezdés

Megmutatjuk hogyan tudod természetes praktikákkal, megoldásokkal, illóolajokkal segíteni óvodás, iskolás gyermekedet az alábbi területeken: - immunerősítés - figyelem segítése - stresszkezelés - beilleszkedés az új környezetbe, és még sok minden más!!

Registration is closed
See other events
Fókuszban az iskolakezdés
Fókuszban az iskolakezdés

Idő és helyszín

2023. aug. 21. 17:00 – 19:00

Szalánta Hunyadi u. 140., Szalánta, Hunyadi János u. 140, 7811 Hungary

Az eseményről

Természetes Iskolakezdés - Stresszmentesen és Erős Immunrendszerrel!

Szeretettel köszöntjük az összes gyermeket és szülőt az idei iskolakezdő eseményünkön! 

A Természetes Iskolakezdés egy olyan program, amelyre büszkék vagyunk, mivel segítünk a gyermekeknek stresszmentesen beilleszkedni az iskolába és erősíteni az immunrendszerüket természetes módszerekkel, beleértve az illóolajok használatát a stressz ellen, a figyelemsegítés és a fókusz növelése érdekében.

Eseményünk célja, hogy az iskolakezdés izgalmas és pozitív élmény legyen minden gyermek számára. Ezért kialakítottunk egy olyan programot, amelyben a szülőknek és gyermekeknek lehetőségük van megismerkedni az egészséges életmód alapjaival, valamint olyan természetes technikákkal, amelyek segítenek a stressz leküzdésében, a koncentráció javításában és az immunrendszer megerősítésében.

Minden gyermekek izgalommal indul az új iskolai évbe, de az ilyenkor jellemző kezdeti stressz és félelem miatt könnyen elveszíthetik a fókuszt és a figyelmüket. Ezért különös hangsúlyt fektetünk a stresszkezelésre és a fókuszra. Olyan természetes módszereket tanulhattok meg,  amelyek segítenek csökkenteni a stresszt és növelik a mentális tisztaságot.

Az immunerősítésre is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen egy erős immunrendszer segít megvédeni a gyermekeket a betegségektől és energikusabban indulhatnak az új tanévbe. A résztvevők megismerkednek a természetes, egészséges táplálkozás alapjaival, és megtanulják, hogyan támogathatják testüket a megfelelő tápanyagokkal.

Az eseményünkön szakértő wellness tanácsadók és tapasztalt szülők  vesznek részt, akik segítenek megismertetni az illóolajok hatékony használatát a stressz leküzdésében és a fókusz növelésében. Az illóolajokat nemcsak aromaterápiás eszközként használjuk, hanem tanítjuk a gyermekeknek, és szülőknek hogyan alkalmazzák ezeket a természetes készítményeket a mindennapi életben.

Célunk, hogy gyermekeink megerősödve és felszabadultan indulhassanak az új iskolai évbe.

Gyertek, és csatlakozzatok hozzánk ezen a különleges eseményen, hogy együtt építsük a stresszmentes, örömteli és fókuszált iskolai évet!

Esemény megosztása

bottom of page