top of page

júl. 31., H

|

Szalánta - Vitalongia

Mérgek között élünk

Megdöbbentő szembesülni mindazzal, hogy családunk, gyermekeink milyen menniységű egészségre káros anyag között éli hétköznapjait. Ismerd fel őket és ahol lehet válts egészségcentrikus, természetes megoldásokra!

Registration is closed
See other events
Mérgek között élünk
Mérgek között élünk

Idő és helyszín

2023. júl. 31. 17:00 – 19:00

Szalánta - Vitalongia, Szalánta, Hunyadi János u. 140, 7811 Hungary

Az eseményről

Egy figyelemre méltó eseményre hívunk, amely során szembesülhetünk azzal, hogy milyen megrázó tények lapulnak családunk és gyermekeink mindennapi használatában még az otthonunkban is.  Ebben a témában neves szakemberünk segít a helyes eligazodásban.

  1. Bevezetés: Az egészségkárosító anyagok hatása. Statisztikák és tanulmányok bemutatása a környezetünkben található veszélyes anyagokról Egészségkárosodások, betegségek és allergiák összefüggése a napi használati anyagokkal
  2. Élő példák a hétköznapi életbőlMeghökkentő történetek családokról, akik szembesültek az egészségkárosító anyagok által okozott problémákkal Beszámolók olyan szakértőktől, akik részt vettek a problémák azonosításában és kezelésében
  3. Tudatosság és megelőzés Gyakorlati tippek a veszélyes anyagok azonosítására a mindennapi életben Hogyan védelmezzük gyermekeinket és családunkat a káros hatásoktól?
  4. Kérdések és válaszok a szakértőkkel és beszélgetőpartnerekkel Tapasztalatok és információcserék a résztvevők között.

Ez az esemény remek lehetőség arra, hogy mélyebben megismerjük a mindennapi életünk  rejtett veszélyeit. Az információk és a tudatosság segít nekünk abban, hogy jobban védjük családjainkat és gyermekeinket az egészségkárosító hatásoktól. 

Esemény megosztása

bottom of page