top of page

szept. 12., Cs

|

Budapest

Symphony of the Cells /A sejtek szimfóniája

Ezen az eseményen részletes betekintést kaphatsz a természetes, növényi esszenciák speciális területeken való hatékony alkalmazásához.

Symphony of the Cells /A sejtek szimfóniája
Symphony of the Cells /A sejtek szimfóniája

Idő és helyszín

2024. szept. 12. 10:00 – 17:30

Budapest, Budapest, Belgrád rkp. 24, 1056 Magyarország

Az eseményről

A természet ajándéka a tiszta, növényi kivonatok. Évezredek óta használják gyógyászati, szépészeti, gastronómiai, spirituális területeken. A megfelelően tiszta, ellenőrzött minőségű növényi esszenciák, magát a növény immunrendszerét jelentik, amit terápiás célokra is használhatunk. Ez az esemény betekintést enged a tiszta, terápiás minőségű esszenciák világába, hogyan tudod alkalmazni célzottan a különböző növényi kivonatokat a különböző életterületeiden, kihívásaidra, nehézségeidre, mind fizikai, mind mentális, mind érzelmi területeken.

Miért fontos a SOC?

A Symphony of the Cells™ (SOC) holisztikus megközelítést alkalmaz a wellness terén, és felismeri, hogy mennyire fontos megfelelően gondoskodni testünkről. Számos testreszabott illóolaj-alkalmazást foglal magában, amelyek különböző testrendszereket és a hozzájuk kapcsolódó állapotokat céloznak meg.

Az SOC háttere

Boyd Truman több mint 26 éves tapasztalata alapján hozta létre a különböző SOC alkalmazásokat a wellness iparágban, tiszta, terápiás minőségű illóolajok személyes használatával. Minden alkalmazás egy adott testrendszert céloz meg, és tartalmazza azokat az illóolajokat, amelyeket Boyd a tapasztalata és képzései alapján a legmegfelelőbbnek talált az adott rendszer számára. Az alkalmazási technika magában foglalja az olajok rétegezését olyan területeken, ahol sok idegvégződés található: az egész háton és a talpakon.

Cél

A SOC alkalmazásokat Boyd azért hozta létre, hogy segítsen az illóolajok magabiztos alkalmazásában. Az alkalmazások lehetővé teszik, hogy megtapasztaljuk és megosszuk az illóolajok erejét. Önmagunkon vagy másokon is elvégezhetőek, ami azt jelenti, hogy csapatunk vagy üzletünk növekedését is segíthetik.

„Ha valaki jó egészséget kíván, először meg kell kérdeznie magától, hogy készen áll-e megszüntetni a betegségének okait. Csak akkor lehetséges segíteni neki.”

— Hippokratész

Foglald le a helyedet, le ne maradj erről a fantasztikus eseményről!

Részletes információ és helyfoglálás:

https://www.tickettailor.com/events/symphonyofthecells/1182519

Légy részese a természet csodájának!

Esemény megosztása

bottom of page