top of page

márc. 06., Sze

|

Online tájékozató

Vitalongia Életmódváltó Program tájékoztató Edzőterem tulajdonosoknak, edzőknek

Egyszer és mindenkorra leromboljuk a életmódváltás köré felépített tévhiteket. Ismerd meg az egészséges és hatékony fogyás alappilléreit és természetes módszereit!

Registration is closed
See other events
Vitalongia Életmódváltó Program tájékoztató Edzőterem tulajdonosoknak, edzőknek
Vitalongia Életmódváltó Program tájékoztató Edzőterem tulajdonosoknak, edzőknek

Idő és helyszín

2024. márc. 06. 19:00 – 20:00

Online tájékozató

Az eseményről

2024- A nagy átváltozás éve!

Kedves Edzőterem tulajdonosok és személyi edzők!

2024 tavaszán elindítunk egy tematikus életmódváltó, alakformáló programot és egy ezt promotáló regionális marketing kampányt. Ebben programban elméleti és gyakorlati módszereken keresztül 90 napos időintervallumokban segítjük a programhoz kapcsolódó életmódváltókat a táplálkozás, testmozgás, pihenés/stresszkezelés, méregtelenítés és öngondoskodás területén fejlődni. Online és személyes konzultációkon, webináriumokon és megfelőlen vezetetett edzőtermi edzéseken keresztül.

Ehhez a kidolgozott programhoz keresünk országosan együttműködő edzőterem tulajdonosokat és szakmailag felkészült személyi edzőket, akiknek üzletileg értékteremtő forrás jövedelmet biztosító koncepciót kínálunk és mellette az alábbi területeit is erősítheti:

  • szervezett módon bővülhet a bérletes vendégkör létszáma
  • mérhető eredmények által növelhető az ügyfél elégedettség
  • olyan területekről érkezhet rendszeres bevétel, amelyekből eddig nem, vagy csak igen nehezen
  • extra szakmai és anyagi motivációk nyílnak dolgozóid, alvállalkozóid, melyből te profitálsz

A lehetséges együttműködés keretén belül a jelenlegi konkurenciád a jövőbeli bevételtermelő partnered lehet, a vendégköröd bővülhet és hosszabb távon is megmaradhat, sőt akkor is rendszeres bevételt hozhat még akkor is,  ha már kiesett az aktuális vendégköri listádból.

Ha nyitott vagy megismerni az együttműködési programunkat egyeztessünk pár perces telefonos, online vagy személyes megbeszélést és nézzük meg, hogy hol és milyen kapcsolódási pontjaink lehetnek!

Várunk online tájékozatónkon!

Esemény megosztása

bottom of page